GAS NATURAL FENOSA ESTRENA AL FESTIVAL DE SITGES LA SEGONA PART DE “PROJECTE TEMPS”, DIRIGIDA PER ISABEL COIXET

“Projecte Temps” és el nou llargmetratge produït per GAS NATURAL FENOSA en el marc de Cinergia, la seva iniciativa per divulgar l’estalvi i l’eficiència energètica a través del setè art.

La pel·lícula està composta per quatre peces entrellaçades i conclusives en si mateixes, la segona de les quals s’ha presentat avui al Festival de Sitges.

La companyia energètica és per sisena vegada Patrocinador Principal del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

GAS NATURAL FENOSA ha presentat avui, en la 50a edició del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, la segona part de la pel·lícula “Projecte Temps”, produïda per la companyia energètica en el marc de Cinergia, la seva iniciativa per divulgar amb llenguatge cinematogràfic l’estalvi i l’eficiència energètica al gran públic.
L’últim llargmetratge de GAS NATURAL FENOSA està dirigit per Isabel Coixet, la directora espanyola amb més Premis Goya (6). Es tracta d’una nova producció participativa dividida en quatre parts entrellaçades i conclusives en si mateixes, en què el públic ha pogut personalitzar alguns detalls clau dels rodatges.
L’acte de presentació ha comptat amb la participació del director del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, Àngel Sala, la responsable de Publicitat Corporativa i Patrocini de GAS NATURAL FENOSA, Adenai Pérez, i els actors Carmen Machi, Hiba Abouk i Pablo Rivero.
“Projecte Temps” és la història de Pablo Andrade, un prometedor científic sense feina, obsessionat en trobar una cura per al cervell de la seva mare, Ànima, que acaba de patir un ictus. “A la segona part que hem conegut avui, la trama gira al voltant de les aplicacions de mòbil per al control del consum, la previsió de necessitats dels consumidors, els sensors d’alt rendiment i la domòtica”, ha assenyalat Jordi García Tabernero.
La peça cinematogràfica estrenada avui a Sitges es titula “Projecte Temps. Part II: La Cura “i compta amb les interpretacions de Carmen Machi, Pablo Rivero, Betlem Cuesta i Hiba Abouk. En ella, Pau Andrade descobreix que la cura per la seva mare no només retorna el cervell al seu estat habitual, sinó que el millora. Quan neix Hugo, Ànima té molt clar el que cal fer.
GAS NATURAL FENOSA compta amb la col·laboració de la productora El Terrat, que s’uneix a aquest projecte per tercer any consecutiu, i l’agència Arena Mitjana. La primera part de la pel·lícula, que es va estrenar al Festival de Sant Sebastià, ja ha aconseguit prop de 3 milions de visualitzacions. La companyia manté actualitzada la seva pàgina web de cinema amb tota la informació i les novetats sobre Cinergia. Així mateix, a través de les seves xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube) llança nombroses promocions per apropar el cinema a tots.
Compromís amb les necessitats energètiques de la societat

A través de les històries de Cinergia, que pren l’entreteniment com a base i el cinema com a plataforma expressiva, GAS NATURAL FENOSA trasllada al públic de forma amena i divertida alguns dels consells per ser més eficients i estalviar energia: la importància d’un bon aïllament a la llar, de tancar les finestres quan la calefacció està encesa, controlar la temperatura ambient per no malbaratar energia, o d’usar electrodomèstics de baix consum energètic a +++.
La difusió de l’eficiència energètica forma part dels compromisos socials de GAS NATURAL FENOSA, juntament amb l’atenció especial que dedica la companyia a les persones més vulnerables. De fet, l’empresa té en marxa un paquet de més de 20 mesures amb l’objectiu de reforçar i sistematitzar l’atenció i protecció dels clients vulnerables, un pla d’àmbit nacional que reforça les accions que ja realitzava en la protecció de les persones més necessitades.
La fuita room de GAS NATURAL FENOSA s’instal·la al Festival de Sitges

La companyia energètica és per sisena vegada Patrocinador Principal del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Durant el certamen, del 5 al 15 d’octubre, disposarà d’un estand a la platja de Sant Sebastià de Sitges, on exhibirà les dues primeres parts de la pel·lícula “Projecte Temps” en diferents sessions gratuïtes al llarg del dia. A més, com a novetat, es convidarà els visitants a endinsar-se i participar en la fuita room virtual que apareix reflectit en el llargmetratge de la quarta edició de Cinergia on podran aprendre consells relacionats amb l’eficiència energètica i aconseguir premis de cinema.