A Catalan Films & Tv organitzen la tramesa a l’ICAA per als visionats que organitza els dies 17 i 18 de juliol amb la directora Anupama Chopra i la directora artística Smriti Kiran del Mumbai Film Festival com a iniciativa per fomentar i visibilitzar internacionalment el cinema català.

Podeu inscriure la vostra pel·lícula en funció de les indicacions que aquí detallem.

  • Aquest visionat cerca produccions per participar a la secció Competició Internacional. Accepten primers llargmetratges del director (ficció i documental) produïts després d’agost 2016.
  • Preferiblement World o International premiere i mínim premiere Índia.
  • No es poden haver estrenat en video/dvd/internet ni VOD.
  • Us recomanem que consulteu les bases de participació


Inscripció

  • Heu de fer arribar una còpia del film en format DVD/Bluray o enllaç protegit del film, en versió original amb subtítols en anglès juntament amb la fitxa adjunta complimentada i nosaltres farem arribar els materials a l’ICAA a Catalan Films & TV.