All Film Juntos és una empresa de serveis audiovisuals a Barcelona, amb experiència consolidada en el sector.
Les seves infraestructures compten amb un LABORATORI DE VÍDEO on fer còpies d’emissió, canvi de format, transcodificacions, auditoria DVD i BlueRay, captures i volcats DCP de cinea digital, els serveis de control de vídeo, control de qualitat i subtitulació; a més de passar formats de 8 mm a Super 8 a DVD.

L’empresa disposa d’un servei de duplicació de CD, DVD, BLURAY i USB d’una unitat a la quantitat que necessita, amb la màxima qualitat d’impressió de discos, CD cobreix, incrustacions…
I ofereix una àmplia varietat de casos per acabar amb el producte com cada producció ho requereix.

 

Noves sales de lloguer per a edició i color HD/2K/4K
A més, All Film Juntos ofereix sales d’edició i color en lloguer per a les produccions de fins a 4K sense comprensió. Les sales es poden llogar amb o sense tècnic, i disposen de plataformes MAC i PC i de software d’edició, color, efectes i so com Avid, Final Cut, Premiere, After Effects, Audition, Photoshop, Fusion, DaVinci Resolve
I també disposa d’una superfície de control de DaVinci Resolve per a un control àgil i precís de totes les funcions per corregir el color o la tonalitat.
Ens trobem doncs, davant d’una empresa que ofereix excel·lència i qualitat en cadascun dels seus serveis per afavorir la construcció de les millors produccions audiovisuals a Catalunya, tal i com podeu comprovar amb els vostres propis ulls amb la pel·lícula “Pàtria” que va ser post produïda i finalitzada als estudis de ALL FILM JUNTOS.