El pròxim 19 de juliol a les 19:30h de la tarda, l’Espai Pujades 350 acollirà la “Festa de l’Estiu” del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya on és desvetllaran els guanyadors de la 4a edició dels Premis Impacte.
El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya vol destacar i visibilitzar les accions de comunicació que més han impactat a la societat catalana amb aquests guardons.

Entre els finalistes al Premi Impacte Comercial trobem els spots de Ametller Origen, Gas Natural Fenosa i Audi. Mentre que els anuncis candidats al Premi Impacte Comercial son els de Oxfam Intermon, Turisme de Catalunya i Casa Batlló. I les campanyes publicitàries de Deliberry, Tviso i Vilynk són candidates al Premi Impacte Innovador.

Les votacions que decidiran els guardonats ja estan obertes a: http://votaciopremisimpacte.colpublirp.com/. Entra i participa en l’elecció dels Premis Impacte 2017.