El 2016, el sector de l’animació va facturar 306 milions d’euros i s’estima que aquest any, el volum de negoci d’aquest sector aconsegueixi els 879 milions d’euros generant 7.450 nous llocs de treball.
Un dels centres pioners en Animació 3D és el CEV, que imparteix el Cicle Formatiu de Tècnic Superior en Animació 3D i Videojocs a Barcelona i Madrid i que, en l’actualitat, l’oferirà també a distància. Una formació online de dos anys que permet a l’alumne conjugar els coneixements tècnics i artístics que intervenen en el disseny i la creació de videojocs i al cinema d’animació 3D. A més, un dels avantatges que ofereix aquest curs és la possibilitat d’aconseguir simultàniament la doble titulació internacional, o el que és el mateix, obtenir la titulació oficial espanyola juntament amb el títol oficial britànic Higher National Diploma (HND).

El pla d’estudis únic del CEV, inclou continguts adaptats a les necessitats reals de la indústria audiovisual, gràcies a l’experiència del claustre docent format per professionals en actiu. Entre els coneixements que podràs adquirir en aquesta titulació està: el disseny, la il·lustració i el concept art amb photoshop; el modelatge poligonal amb 3DS Max; l’escultura digital amb Z-Brush; l’animació avançada amb Maya; el disseny de nivells i mecàniques de joc, i el desenvolupament de videojocs amb Unity i C#.

A més, a la modalitat a distància, la plataforma de formació online que ofereix el CEV és la mateixa que s’utilitza a Harvard, MIT i Berkeley. Un curs ideal per estudiar i desenvolupar des d’on vulguis estar, sense horaris i amb la màxima flexibilitat, podent confeccionar els estudis segons la teva disponibilitat i necessitats, gaudint de totes les facilitats i avantatges que dóna el CEV als seus alumnes.