Del 28 al 30 de juny GAMELAB BARCELONA 2017 farà la seva XIII a edició al Hotel Hesperia Tower Barcelona mostrant les últimes tendències en el videojoc i l’oci digital de la mà dels líders del sector.

El proper 19 de juny Gamelab 2017, un dels congressos internacionals de videojoc i oci interactiu de major reconeixement mundial, presentarà la seva programació en un moment en el qual els eSports han entrat amb força al sector transformant el model de negoci. La venda online, avui dia, supera ja la venda tradicional i presencial.

El videojoc es la Indústria Cultural de major impacte econòmic i expansió social i cultural de les que existeixen en l’actualitat. Gamelab BCN reuneix als principals creadors i gurús internacionals per analitzar les últimes tendències creatives, tecnològiques i de negoci del moment. A més a més d’intentar predir com serà i com viurem el futur de l’entreteniment digit així com per crear un espai de formació per a noves generacions.