El Palau Robert presenta l’exposició itinerant “Dalí, Breaking News”, que destaca la faceta del Dalí més mediàtic amb una quarantena d’imatges del pintor del fons de l’Agència EFE. La mostra, comissariada per David Alvarez es pot visitar  del 16 de juny al 15 d’octubre del 2017, a la Sala 1.

“Dalí, Breaking News”  posa de manifest l’habilitat innata de l’artista per convertir-se en el focus d’atenció de la premsa, la seva presència internacional, la passió que desvetllava i les seves relacions amb personalitats destacades.  A més de les imatges, realitzades per diversos fotògrafs, a la mostra s’hi pot veure l’entrevista que el programa “A fondo”, de TVE, va fer a l’artista i que va ser emesa el 27 de novembre del 1977. D’aquesta entrevista s’ha extret la informació i les cites de Salvador Dalí presents a l’exposició.
El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, inaugurarà l’exposició el dijous 15 de juny, a les 18.30 hores. També intervindran en l’acte el president de la Diputació de Girona, Pere Vila; el director general de Difusió, Ignasi Genovès, i el delegat de l’Agència EFE a Barcelona, Leandre Lamor. Hi serà present el director de la Fundació Abertis, Sergi Loughney.
Amb aquesta proposta, organitzada conjuntament per la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Agència EFE i patrocinada per Abertis, s’han  commemorat tres efemèrides alhora: els 40 anys de la inauguració del museu Dalí de Figueres, els 25 anys de la mort de l’artista i el 75è aniversari de l’Agència EFE.
Les fotografies que conformen l’exposició estan separades en els 6 àmbits que representen les possibles seccions d’un diari: Ciència; Cultura; Internacional; Media; Política,  i Societat.