Amb el títol Educació Mediàtica per a una societat crítica, AulaMèdia organitza -del 3 al 6 de juliol de 2017- les onzenes Jornades d’Educació en Comunicació.

Com cada any al finalitzar el curs, des d’AulaMèdia obre un espai de reflexió i debat sobre com implementar l’Educació en Comunicació a les aules. Unes Jornades per l’intercanvi d’experiències de producció audiovisual i també per la reflexió sobre els continguts dels mitjans audiovisuals i la seva anàlisi. Un debat que, en aquesta ocasió, és centrarà sobre com l’Educació Mediàtica pot ser una eina per aconseguir un alumnat i una societat més crítica.

Com en les altres edicions, les persones inscrites a les Jornades d’Educació en Comunicació s’els lliurarà diferents materials audiovisuals realitzats per AulaMèdia i la productora Kineina. Entre ells, destaquen els  4 DVDs (Dóna’m la teva mirada, Un matí a la redacció,  El poder dels mitjans i Una mirada crítica) i les descàrregues digitals corresponents.

Aquestes Jorades tindràn lloc a la Sala d’Actes. Edifici Vagó.  del Recinte Escola Industrial i duraràn un total de 20 hores lectives. Ja pots matricular-te a les jornades des d’aquesta web.