ENS PLAU ANUNCIAR L´INICI DEL RODATGE,
EL DILLUNS, 27 DE MARÇ, A CADAQUÉS DE:
 
“MISS DALÍ”
 
ESCRITA I DIRIGIDA PER VENTURA PONS

Amb un repartiment internacional de luxe:

SIÂN PHILLIPS, CLAIRE BLOOM

JOSEP MARIA POU, MIRANDA GAS, JOAN CARRERAS, VICKY PEÑA,

QUIM ÀVILA, RACHEL LASCAR, MARIO GAS,

MERCÈ PONS, MARTA ANGELAT i CARME SANSA

SINOPSI

Anna Maria Dalí és quatre anys més jove que el seu germà Salvador i s’adoren. Ben aviat gaudeixen del gran ambient progressista de l’Espanya republicana, confraternitzant amb grans creadors, García Lorca, Buñuel…. Una arcàdia feliç que es trenca amb l’esclat de les guerres europees, l’arribada de la sempre misteriosa Gala i amb l’impressionant èxit mundial de Salvador, un dels més grans pintors del s. XX.

La bellesa fascinadora de Cadaqués, un dels pobles més bonics del Mediterrani, fa única aquesta tragèdia contemporània. Dues personalitats genuïnes que malgrat l’amor que es tenen tota la vida, deixen de tractar-se durant quaranta anys. Els Dalí queden marcats, com en un drama grec, pels seus caràcters, pels seus amors, pels seus esperits lliures, per les seves traïcions, per ser fills de qui eren i per haver viscut intensament els anys més convulsos i apassionants d’un segle, curull de guerres, dictadures i de canvis culturals, socials, polítics i artístics.

MISS DALI CARTELL

 Una història quasi irreal d’amor, però també de rancúnies, mesquineses, ambicions i del poder que a la fi acaba trossejant la naturalesa d’unes relacions fraternals, explicada per un testimoni excepcional, la pacient Anna Maria, Miss Dalí.