El programa L’altra ràdio, de Ràdio 4, ha rebut el  Premi a la Comunicació i la Divulgació de les TIC a la 27a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica. El jurat va destacar la tasca divulgativa realitzada per  Cinto Niqui, director i presentador d’aquest espai radiofònic.

Cinto Niqui és responsable del projecte de l’Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya, una iniciativa que es du a terme amb el suport de  la UAB. En el seu discurs, A més Cinto Niqui treballa per aconseguir la creació del Museu de la Ràdio a Catalunya, recollint firmes i entitats que donin suport, que podria també reunir una part del arxiu d’equipament audiovisual, que de fet, s’ha fet a petita escala a TVE a Sant Cugat,

També han estat premiades a la Nit de les Telecomunicacions, Asunción Moreno i Elena Bardají (com a primeres titulades en Enginyeria de Telecomunicació i Informàtica de Catalunya); Ramon Pallàs Areny, catedràtic de la UPC (Premi d’Honor); Anna Navarro Schlegel de Procore Technologies (personalitat destacada); Marta Guardiola de MiWEndoSolutions (emprenedoria); Mercè Buxadera del Grup Danone (CIO destacat), i el Projecte Hugo de la companyia Evidenze (compromís social). També es va fer un reconeixement especial al consorci públic Localret, que enguany commemora el seu 25è aniversari, i a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (UPC), que celebra els 50 anys de la seva fundació.

La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica la promouen l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat) i el Col·legi d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF).