19 i 20 de maig de 2016

Sala d’Actes del CPAC (c/ Casp, 130. 08013 Barcelona)

Aprofita aquesta oportunitat de parlar amb els principals artistes internacionals de videojocs, cinema i tv en aquestes jornades organitzades pel festival d’animació Non Stop Film Festival, amb la col·laboració del CPAC. Dos dies on podrem aprendre de la mà dels artistes de Disney, World of Warcraft, Star Wars, Sesame Street i molts més.

creative juice seminar

Preu per a col·legiats del CPAC:

  • Seminari 2 dies – 98€
  • Seminari 1 dia – 60€
  • Seminari 2 dies + Festival – 120€

Consulta altres preus aquí

Inscripcions per a col·legiats omplint el següent formulari

Si no ets col·legiat, inscriu-te escrivint ainfo@nonstopbarcelona.com

http://nonstopbarcelona.com/seminario/

En el marc del Festival Internacional NonStop Barcelona Animació, presentem, per primera vegada a Barcelona i a Espanya i amb el suport la Escola Joso i el Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya, el Creative Juice Seminar.

Es tracta d’una sèrie de classes magistrals d’Artistes Internacionals (Artistes conceptuals) de la indústria d’entreteniment (Cinema, televisió i videojocs) que treballen per al mercat nord-americà principalment i per expansió al voltant del món.

Els artistes són: Anthony Jones, Donen Luvisi, Kalen Chock, John Polidora, Gerald Parel, Maki Planas

Entre els seus clients es troben empreses i projectes tan variats com: ILM,
Disney, Fox, Universal, Blizzard (World of Warcraft), Microsoft, Star Wars, Sesame Street, DC Comics i molts més.

La metodologia del Seminari són classes magistrals en format de conferència de 2 hores de durada per cada artista, amb un espai per a preguntes i respostes. L’última sessió del dia és la revisió de portfolios un a un, on els artistes convidats s’entrevisten personalment amb els assistents, dedicant-los el temps necessari per aconsellar-los i guiar els seus treballs pel camí adequat per al mercat.

Tancarem la jornada amb un espai de Networking obert i lliure perquè els assistents tant al seminari com altres professionals i empreses puguin fer contactes professionals.

Consulta el programa del Creative Juice Seminar

Visita la web del NonStop Film Festival Barcelona – Festival Internacional NonStop Barcelona Animació