Telecos.cat i COEINF tornaran a reunir uns dies abans del MWC a professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del món TIC en la primera gran trobada de l’any del sector

El proper 18 de febrer, l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà una nova edició de “La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.

La 21a Nit, que organitzen conjuntament l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica (COEINF), comptarà enguany com a convidat d’honor amb el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, qui farà la cloenda de l’acte.

Aquest arrencarà, com és habitual, a les 19.30h amb la conferència inaugural que aquest any tindrà com a leit motiv la “Supercomputació per a l’enginyeria del segle XXI”, i a dos protagonistes: Mateo Valero, director del Barcelona Supercomputing Center (BSC), i el seu col·laborador, José Ma Cela, que dirigeix el departament de Computer Applications in Science & Engineering al mateix BSC.
A continuació començarà la cerimònia de lliurament de Premis de La Nit, que servirà per retre homenatge a una personalitat destacada del món TIC i al jove emprenedor (Premis Salvà i Campillo), al CIO de l’any i al compromís social (Premis Alan Turing) i a la trajectòria (Premi d’Honor). Tot plegat amb la periodista i especialista en tecnologia, Gina Tost, com a mestra de cerimònies, i amb les versions dels Beatles de Els Escarabats com a acompanyament musical.
Després de més de dues dècades, la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica s’ha consolidat com a punt de partida de les activitats del sector a Barcelona (té lloc una setmana abans del Mobile World Congress) i com a la primera gran trobada de l’any de networking entre professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del món TIC del país.