El Consulat  de Colòmbia a Barcelona, el Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya (CPAC), i IMAGO Barcelona Gestiona, tenen el plaer de  convidar-lo a la  Gala de Cloenda del 12è Festival de Cinema Colombià de Barcelona, que tindrá lloc el proper divendres 23 d’octubre a las 20.30h al Museu d’Història de Catalunya (Palau de Mar, Plaça Pau Vila, 3).

Palau de Mar

Gala de cloenda Diàspora 2015 al Palau de Mar

La gala, que comptarà amb la presència de Jorge Alí Triana, reconegut director de cinema  colombià a qui enguany el Festival ret homenatge, serà inaugurada per Diana Rocío Celis Mora, cónsul de Colòmbia a Barcelona, Francesc Llobet, degà del CPAC, i Sandra Campos, directora del Festival i de IMAGO Barcelona Gestiona.

Ens acompanyarà la música del Duet FM, composat per Feliu Llobet, al violonchel, i Miquel de Jorge, al violí, que amenitzaran la vetllada amb peces colombianes.

¡Li esperem per brindar junts!
Es prega confirmació dassistència a
sandracampos@imagobarcelona.com

www.diasporabarcelona.com

La 12ª edición del Festival de Cine Colombiano de Barcelona (del 13 al 25 d’octubre), es un proyecto que tiene como objetivo fomentar el diálogo intercultural entre Cataluña y Colombia a través del cine colombiano, y favorecer el desarrollo de la industria audiovisual tanto en Colombia como en Cataluña. Asimismo el proyecto pretende el acercamiento entre público y directores de cine, a través de las diferentes actividades que conforman el festival.