CiutatVisual, agafa el retlleu de SetdeRadio, amb el mateix equip dins de Ciutat Vella els dijous a les 16 hores, al 100,5 i es repetirà els diumenges a la mateixa sintonia, a les 21 hores. En paral·lel aquest programa (recolzat pel grup col·laboratiu Areavisual) es pot trobar al podcast de la comunitat areavisual.cat.
En aquest primer “CiutatVisual” coordinat per Eva Fontanals, ha parlat en Xavier Escrivà, programador i gerent del Cinema Maldà que ens explica la situació que travessa aquesta sala “baluard” i unic cinema a Ciutat Vella de Barcelona…
En la secció d’Indústria Jordi Jové entrevista a Carlos Pulido, de Mosaico Distribucions que parla de la línia de compromís d’aquesta distribuïdora. A continuació trobem l’habitual “Ull Critic” de Pepe Mendez seguit per Marc Galceran en la secció de “nous talents” que presenta Azahara Moyano. En Marc, format a l’escola ITES, ha parlat de “1001 blinks” una producció en la qual apareixen imatges de 1164 películes diferents…Per últim, tanca el programa la secció d’Agenda.
Ciutat Visual és un treball d’equip format per Eva Fontanals, Azahara Moyano (Nous Talents), Jordi Jové (Indústria), Pepe Mendez (Ull Critic) i compta amb Lola Gispert en producció i Eduard en l’equip tècnic