“Els Premis Zapping a l’oci audiovisual de qualitat”, que atorga l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC), tindran lloc el dimecres 25 de febrer al CaixaForum de Barcelona.
Per votar els finalistes d’aquesta XX edició es pot entrar en aquest enllaç del web de TAC. A més a més, TAC farà un sorteig d’una entrada doble amb sopar-còctel del lliurament dels Premis Zapping, entre els internautes que hagin votat.
Aquests guardons són el reconeixement més directe del públic als continguts i als professionals del món audiovisual. La seva característica principal és que sobretot valoren l’esforç per fer un oci audiovisual de qualitat i no únicament l’audiència numèrica.
El tarannà i prestigi dels Premis Zapping respon al fet que els vots són populars, ja que els usuaris i espectadors escullen els finalistes de cada categoria i un jurat (del món acadèmic i professional) decideix amb el seu vot els guanyadors.