Un any més l’Acadèmia del Cinema Català vol retre homenatge a persones que s’han distingit per la seva trajectòria professional i la seva contribució al cinema nomenant-los Membres d’Honor de l’Acadèmia. El muntador Josep Miquel Aixalà; els dissenyadors de personatges d’animació Jordi i Carles Grangel; exhibidor i director de cinema valencià Antonio Llorens Sanchís; l’etalonador i fundador d’Image Film Ramón Martos Vivar i l’actriu Rosa Novell es sumen enguany a la nòmina de Membres d’Honor.
La cerimònia oficial de nomenament es celebrarà al Palauet Albeniz de Montjuïc el dimecres 21 de gener de 2015, en un acte que presidirà l’Excm. Sr. Xavier Trias, alcalde de Barcelona. A l’acte també hi assistiran els nominats i les nominades als VII Premis Gaudí per fer la tradicional fotografia de família.