1416220400848

CIUTAT MORTA, el pol·lèmic documental, s’estrena a Canal 33, dissabte dia 17

 

Explica la seva sinopsis: ” Juny del 2013. Un grup d’unes 800 persones ocupa un cinema abandonat del centre de Barcelona per projectar el documental 4F. Un cop a dins, canvien el nom de l’edifici: l’antic Palau del Cinema es dirà a partir d’ara Cinema Okupat Patricia Heras. Qui era la Patricia? Per què va decidir suïcidar-se? I el més important: Què té a veure Barcelona amb la seva mort? Aquest documental ens mostra una acció de desobediència amb un fort contingut simbòlic i un gran impacte meidàtic que va buscar, a través de la història de Patricia, donar a conèixer l’altra cara de Barcelona, la Ciutat Morta”

Direcció, guió i fotografia: Xavier Artigas, Xapo Ortega Idioma versió original: català Producció: Metromuster, 2014 (Espanya) Durada: 122 minuts Música: Las CasiCasiotone