Subvencions per a la realització d’actuacions o per a obres de millora i adquisició d’equipament tècnic que redueixin l’impacte ambiental de les empreses o entitats del sector cultural L’objecte és la concessió de subvencions per a la realització d’actuacions o per obres de millora i adquisició d’equipament tècnic que redueixin l’impacte ambiental de les empreses o entitats del sector cultural en les modalitats següents:
a) Realització d’actuacions, que no siguin inversions, adreçades a reduir l’impacte ambiental de les activitats i els projectes de les empreses o les entitats culturals, dels àmbits del sector audiovisual, de les arts escèniques (dansa, teatre i circ), de la música, d’arts visuals, del llibre, dels videojocs i de la cultura digital.
b) Inversió en obres de millora de les infraestructures o en l’adquisició d’equipament tècnic, adreçada a reduirne l’impacte ambiental, per a equipaments culturals de titularitat privada, amb una programació professional estable.
SESSIÓ INFORMATIVA PER PRESENTAR LA NOVA LÍNIA28 DE JUNY DE 2022
13:00h-14:00 hores
EN LÍNIAMÉS INFORMACIÓ CLICANT AQUÍ
Termini per sol·licitar l’ajut: del 21 de juny al 21 de juliol del 2022, ambdós inclosos.
Aquests ajuts són de tramitació telemàtica obligatòria. Cal que eviteu navegar amb Internet Explorer versió 8 o inferior.
Consulteu les condicions tècniques necessàries per fer els tràmits en línia a  Tràmits gencat
Visiteu el web per a més informació i per demanar aquest ajut