El 4 de Març s’organitza el workshop ” Llums i Ombres en una entrevista ” que porta a terme “Más Que Vídeo” en col · laboració amb Sony Professional Europe i Grau Luminotècnia.

En aquest es mostraran les noves càmeres ENG de Sony , PMW – 300 , HXR – NX3 i l’Estudi Portàtil de Dedolight , amb el qual il · luminarem l’escena d’una entrevista , i tot això, de la mà d’experts professionals com Álvaro Ortiz ( Product Specialist de SONY ), Julio Gómez ( Formador Audiovisual )
Marc Erdmann ( tècnic especialista de Dedolight )

Començarem amb Álvaro Ortiz que ens presentarà les noves càmeres Sony i aprofundirà en les prestacions de les mateixes , destacant les seves funcionalitats sense fils .

Seguirem amb Marc Erdmann i Julio Gómez que presentaran la família de projectors LED de Dedolight , des del petit de 20 W fins al més gran de 220 W.

Durant aquest workshop , de 2 hores de durada, els ponents aniran presentant els projectors Dedolight l’Estudi ” portàtil” a mesura que es vagin necessitant per il · luminar l’escena d’una entrevista . Us sorprendrà veure com poden sortir 5 aparells amb els seus trípodes de dins d’una simple maleta i més us sorprendrà encara veure com li va donant volum i màgia a l’entrevistat i el seu entorn . El workshop es realitzarà amb els aparells d’incandescència de Dedolight i un cop il · luminat el set s’aniran substituint pels nous projectors LED .

dia :
4 març
Els horaris del workshop del matí :
10:30-11:00 presentació Sony : PMW – 300 – HXR – NX3
11:00-11:30 presentació Dedolight LED
11:30-13:30 Workshop ” Llums i ombres en una entrevista ”
Els horaris del workshop de la tarda ( repetició ) :
15:00-15:30 presentació Sony : PMW – 300 – HXR – NX3
15:30-16:00 presentació Dedolight LED
16:00-18:00 Workshop ” Llums i ombres en una entrevista ”
lloc :
Sony España , SA
sala Albéniz
Sabino de Arana , 54
08028 Barccelona

Les places són limitades , per assistir és imprescindible registrar-se al torn que millor li convingui en aquest link: .