<>“Vicenç Ferrer. El cel a la terra” es presenta al Festival de Cine de Sant Sebastià.

“Vicenç Ferrer. El cel a la terra” el nou llargmetratge de televisió Televisió de Catalunya en coproducció amb Grupo Ganga produccions, Visiona TV i TVE es podrà veure al Festival de Cine de Sant Sebastià.Finalitza el rodatge de “10.000 km”
Vicenç Ferrer ha estat una co-producció en la que ha participat TV3.
Us passem darreres informacions de les coproduccions en les que participa la televisió catalana.
Carlos Marques-Marcet, director de “10.000 km”, deixa el set i passa a la sala d’editatge per culminar la seva primera pel·lícula, protagonitzada per Natalia Tena i David Verdaguer.Més
Veure vídeo
sitges-2013-GRAN

El Festival Internacional de Sitges s’inaugurarà l’11 d’octubre amb “Grand Piano” i oferirà la “première” mundial de “Mindscape”.Més


La 18a edició del Busan International Film Festival ha seleccionat tres pel·lícules amb participació de Televisió de Catalunya.

Els tres llargmetratges escollits han estat : “La història de la meva mort”, ” Grand piano” i “Retornats”

Busam2013-PETITA
Més

“El bosc”, “Mirant al cel” i “Google i el cervell del món”, al Cambridge Film Festival

El Cambridge Film Festival oferirà, com cada any, una mostra del cine català dins de la seva programació en l’apartat “Camera Catalonia”.

Cambridge-film-fest-PETITA
Més

Sala 33 presenta “El cor de la terra”

Sala 33 emetrà aquesta setmana el llargmetratge “El cor de la terra”, una producció hispanoanglesa basada en la novel·la homònima de Juan Cobos Wilkins, inspirada en fets reals.

el-corazon-de-la-tierra-PETITA
Més
MÉS NOTÍCIES
05/09/2013

“Minty, la fada” s’estrena a partir del 12 de setembre al Super3, amb capítols d’emissió diària durant els dies feiners, a les 18.10.

Més

13/09/2013

“Descalç sobre la terra vermella”, la sèrie de dos episodis coproduïda per Minoria Absoluta, Televisió de Catalunya i Raiz Produçoes Cinematográficas ha estat seleccionada als Premis PRIX Europa 2013 com a millor sèrie de ficció.

Més

12/09/2013

La pel·lícula “La distancia más larga”, dirigit per Claudia Pinto Emperador, ha estat guardonada amb el Premi Glauber Rocha a la millor pel·lícula de l’Amèrica Llatina en el Montreal World Film Festival.

Més


© Televisió de Catalunya, S.A. | contacta