Des d’Areavisual ens complau comunicar-vos que reemprenem l’edició del Butlletí AREAVISUAL.CAT que haviem editat des de l’any 2000 al 2011:
http://www.elistas.net/lista/areavisual-cat

Ens ha animat a fer aquesta “reempreneduría” dues circumstàncies: la pròpia necessitat de disposar d’un Butlletí per a professionals de l’Audiovisual a Catalunya, creat pels propis professionals, i també la simplificació en el seu lliurament digital: El fet d’aconseguir l’automatització complerta de les trameses d’aquest Butlletí. El “modus operandi” és senzill: Les persones i associacions sectorials poden incorporar les seves activitats i continguts per a fer-les visibles a www.areavisual.cat. Cap a finals de mes, o quan hi hagi quelcom d’especial interés tots els articles i opinions que apareixen a la web s’incorporen de manera automatizada (per RSS) a aquest Butlleti…

Esperem que la fòrmula us sigui util. Per a suscribir-vos podeu fer-ho amb el formulari del qual disposem a la pròpia www.areavisual.cat