Finalment arriba l’estrena de [REC]3 GÉNESIS a la gran pantalla, una de les pel·lícules de terror més esperades de l’any.

Paco Plaza ha volgut incorporar, en aquesta tercera entrega, elements del cine d’aventures, però també mantenir el to terrorífic i recuperar gran part de l’humor negre que impregna la saga des del principi. El film està produït per Castelao Productions, i té el suport de Televisió de Catalunya (que n’ha adquirit els drets d’antena), Ono, Canal+ i TVE.

[REC]1 i [REC]2, dirigides conjuntament per Paco Plaza i Jaume Balagueró, van recaptar 29 milions d’ euros a les taquilles de tot el món. La nova part ja s’ha venut a més d’una vintena de països entre els quals s’inclouen els EUA, França, el Regne Unit, Alemanya, Portugal, Grècia, el Brasil, Mèxic, l’Argentina, l’Orient Mitjà, el Japó, Austràlia i Nova Zelanda, entre d’altres.

Sinopsi:
Koldo i Clara estan fets l’un per l’altra. Els dos celebren el seu casament amb tots els seus familiars i amics més estimats. Durant el feliç enllaç, i sense que s’ho esperin, una ombra negra els embolcalla. L’infern, que no hi ha estat convidat, arriba amb força per capgirar el banquet.

Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Paco Plaza
Guió: Luiso Berdejo i Paco Plaza
Producció executiva: Júlio Fernández, Carlos Fernández, Alberto Marini
Productora associada: Elisa Salinas
Producció delegada TVC: Oriol Sala-Patau
Productor creatiu: Jaume Balagueró
Coproductor executiu: Eckehardt von Damm
Intèrprets principals: Leticia Dolera (Clara) Diego Martín (Koldo), Ismael Martínez (Rafa), Àlex Monner (cosí Adrián), Claire Baschet (Natalia), Sr. B (Atún), Jana Soler (Tita, germana Clara), Emilio Mencheta (oncle Víctor), Adolf Bataller (Domingo), Dolores Martín (Manoli), Blai Llopis (Quiquín), Mireia Ros (Menchu), José de la Cruz (avi Matías) i Xavier Ruano (capellà)
Director de fotografia: Pablo Rosso
Música: Mikel Salas
Maquillatge FX: David Ambit