D’ARBÓ TORNA A SITGES AMB “EL MISTERI FASSMAN”
Després de 23 anys d’absència al cinema per a la pantalla gran (no així en televisió), per fi ha tornat a fer una pel·lícula Sebastián D’Arbó, conegut també pels seus programes i intervencions en la televisió, la ràdio, els llibres i revistes especialitzades en misteris. És sobrenomenat per la premsa com “*Mr. *Mistery” i denominat entre els seus companys com “el *teacher”. La pel·lícula a

de la tornada es titula El misteri *Fassman i és un llargmetratge documental de misteri amb tractament en clau de suspens (que és la seva especialitat) malgrat tractar-se d’una biografia. És una pel·lícula que penetra en la vida del professor *Fassman, un llegendari personatge en el camp del hipnotisme i del mentalisme.  L’estrena del misteri Fassman es produirà en aquesta present edició del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, on es projectaré el dissabte dia 15 d’octubre, a les 16 hores de la tarda en la secció Brigadoom (una secció dedicada al cinema d’autor, cinema de culte, etc). Sebastián D’Arbó estarà present a la sala i contestarà totes les preguntes que se li facin en el posterior col·loqui que tindrà lloc després de la projecció de la pel·lícula. Est serà un bon moment per preguntar-li a D’Arbó sobre les seves altres mítiques pel·lícules del gènere, ja que ell i les seves pel·lícules ja són un clàssic del cinema de misteri parapsicológic: la trilogia del Viatge al més enllà, L’Ésser i Més enllà de la mort.  D’ARBÓ PRODUCTIONS ha produït aquesta pel·lícula sense demanar cap tipus de subvenció al Ministeri de Cultura, ni a la Generalitat de Catalunya. Està feta en idioma castellà. Tampoc ha sol·licitat cap ajuda a les empreses de televisió. És a dir, Sebastián D’Arbó ha fet tot el contrari del que normalment fa tothom en el sector cinematogràfic espanyol. En aquests moments no està decidit com serà i recorregut d’aquesta pel·lícula, encara que la idea és mostrar-la en els diferents festivals temàtics perquè puguin veure-la tots els afeccionats i professionals amants del gènere de misteri i de “L’Ocult”, sense pretendre per això anar a cap tipus de competició. De moment, amb prou feines conèixer-se la notícia de l’existència d’aquesta última pel·lícula, ja ha estat varis els festivals que s’han posat en contacte amb la productora amb ànim de projectar-la, ja que la seva intenció és fer-la assequible a tothom perquè puguin veure-la tots els interessats en aquest tema de “L’Ocult” i els amants seguidors d’aquest gènere cinematogràfic .
Els interessats poden contactar amb aquesta adreça de correu: darbo@darbo.org