TENS UN PROJECTE D’ANIMACIÓ AMB POTENCIAL PER COPRODUIR AMB ÀSIA?

Obertes les inscripcions per participar a la segona edició del’ATF x TTB Animation Lab & Pitch, la iniciativa  per a projectes d’animació d’Àsia i Europa creada per l’Asia TV Forum & Market (ATF), mercat de referència a Àsia, i Ties That Bind, el programa líder per a coproduccions entre Europa i Àsia.  ATF & TTB Animation Lab & Pitch reunirà productors d’Àsia i Europa amb projectes amb potencial i ganes d’explorar noves oportunitats de finançament i coproducció, nous mercats i nous públics als dos continents. Se seleccionaran entre 8 i 10 projectes d’animació (4-5 de cada territori).

L’activitat està dividida en 2 sessions

1. Sessió preparatòria en línia amb experts (5 dies a finals d’octubre/novembre 2024) En aquesta sessió preparatòria els participants rebran formació sobre oportunitats de finançament entre Àsia i Europa, i feedback per part d’experts sobre el seu pla de finançament i estratègies per preparar i millorar la presentació del seu projecte.

2. Participació en el Lab & Pitch de l’Asia TV Forum (3-6 desembre, Singapur) Participació en les sessions del Lab i a les diferents activitats de networking durant els dies del mercat Presentació del projecte a l’ATF Open Pitch davant d’experts del sector Participació en la sessió de matchmaking amb decision-makers d’Àsia i d’Europa Requisits S’hi poden presentar projectes d’animació en desenvolupament o en finançament Formats: llargmetratges, formats de televisió (sèries o minisèries) o curtmetratges  Tindran preferència els projectes amb potencial creatiu i internacional, amb interès i possibilitats de coproducció Tindrà preferència el contingut per a joves, famílies i adults  Inscripcions La data límit per inscriure’s és el 20 d’agost.

Més informació

Participa a l’Asian TV Forum x Ties That Bind Animation Lab & Pitch
Inscriu el teu projecte d’animació
Participa a l’ATF x TTB Animation Lab & Pitch 2024

Lloc:  En línia / Singapur
Dates:  28 d’octubre – 06 de desembre de 2024
Data límit: 20 d’agost de 2024