Isaki Lacuesta i Pol Rodríguez, estrenen a sales divendres 24 de maig la pel·lícula Segundo Premio.

El film, com es recordarà, va ser guanyador de la Bisnaga d’Or a Millor pel·lícula espanyola al darrer Festival de Màlaga, i també a Millor direcció i muntatge. “Segundo Premio” , és una aproximació al grup de música rock indie espanyol dels noranta, Los Planetas . i està protagonitzada per Diego Ibáñez, Cristalino i Stéphanie Magnin, i coproduïda per Edmon Roch (Ikiru Films).

Com expliquen els productors “Ambientada a la Granada de finals dels noranta, en un context marcat per una forta efervescència artística i cultural, un grup de música indie es troba en un moment delicat: la baixista ha decidit trencar amb la banda, moguda pel desig de trobar el seu lloc fora de la música; i el guitarrista es troba immers en una espiral d’autodestrucció. Paral·lelament, el cantant s’enfronta a un complicat procés d’escriptura i gravació del seu tercer disc. Però cap d’ells sap que, enmig d’aquesta crisi col·lectiva, aquesta nova peça que tenen entre mans canviarà per sempre el panorama musical de tot el país…”