L’Acadèmia acaba el proper dimecres 23 el seu cicle de taules rodones amb els finalistes del Gaudi, que organitza per quart any consecutiu. Aquesta activitat que porta a terme l’Acadèmia del Cinema Català, amb el suport de la Fundació SGAE,anomenada Converses de l’Acadèmia amb els nominats i nominades dels Premis Gaudí, acosten al públic els processos de creació que hi ha darrere les pel·lícules nominades als Premis Gaudí.A partir del dimecres 2 de febrer i fins al 23 de febrer, els nominats i nominades d’aquesta edició en les categories de Millor direcció, guió i direcció de fotografia compartiran i dialogaran sobre el seu procés creatiu i autoral en els films pels quals que opten als XIV Premis Gaudí. Les converses d’enguany també incorporaran els directors/es i productors/es de les pel·lícules nominades a Millor documental. El cicle clourà el 23 de febrer amb una conversa sobre com traslladar la diversitat del guió a la pantalla, coorganitzada amb Dones Visuals i el Col·lectiu Ficcial.

La diversitat davant la càmera. Del guió a la pantalla.
Dimecres 23 de febrer a les 18:30 hores.

Ponents pendents de confirmació

Coorganitzada amb Dones Visuals i Col·lectiu Ficcial.

Les converses es tornaran a celebrar presencialment la seu de SGAE a Barcelona (Passeig Colom, 6) i estaran obertes al públic amb confirmació prèvia escrivint a confirmacions@academiadelcinema.cat fins a completar aforament. També es podran seguir en directe a través del canal de YouTube de l’Acadèmia.