En breu -finals de febrer, primers de març- sortiran les convocatòries per accedir al KIT DIGITAL. És una iniciativa ministerial que es financía amb fons europeus. Val a dir que no és una convocatòria de “concurrència competitiva” sinó que s’accepten propostes fins que s’acabi la partida pressupostària- Donat que s’està divulgant molt, cal preveure que es podrien esgotar els fons en unes setmanes…

QUE ÉS EL KIT DIGITAL?

El kit digital es un programa dirigit a Pimes i autònoms, per tal que a partir de la tecnologia es pugui evolucionar i millorar la vostra activitat. Com? Amb ajudes econòmiques que permeten accedir a un gran catàleg de solucions digitals i a agents digitalitzadors que ofereixen diferents serveis. Només heu de triar les que millor s’adaptin a les necessitats de la teva empresa.

QUAN SURT LA CONVOCATÒRIA?

Ens han informat des de Cambra de Comerç “que la publicació de la convocatòria d’ajudes es realitzarà a partir del mes de març per empreses de entre 10 i 49 treballadors i mes endavant la convocatòria d’empreses amb entre 3 i 9 treballadors i per últim per autònoms o empreses de 2 treballadors. Les convocatòries sortiran a la seu electrònica de Red.es (Kit Digital | Acelera pyme), encara no hi ha una data concreta pel que haurà d’anar mirant la web de manera periòdica”..

ON TENIM INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA? EN AQUEST ENLLAÇ