CIDAP, el Centre Internacional de Desenvolupament Audiovisual del Pedraforca posa en marxa la Segona Edició del Laboratori de Desenvolupament de Projectes Audiovisuals del CIDAP / Euroregió Pirineus-Mediterrània, la data límit del qual és el proper 26 de maig.

Aquesta convocatòria de cerca de projectes encaixa amb els objectius del CIDAP d’atreure talent multidisciplinari (emergent i consolidat), enfortir els projectes, donar suport als seus creadors i oferir-los l’oportunitat de tenir una visió nova de la seva obra per fer-la créixer i millorar, sempre sota un prisma holístic i totalment respectuós amb l’esperit i els desitjos dels seus creadors originals.

El CIDAP està físicament ubicat al poble de Saldes, al peu de la mítica muntanya del Pedraforca, al Parc natural del Cadi-Moixeró, al ben mig del Pirineu Català. L’activitat és realitza de manera híbrida: presencial (al mateix Saldes i altres pobles de la vall) i online i col·laboren en el Laboratori de Desenvolupament de Projectes, entitats associades al CIDAP com Luís Ortas (CEO de Cinètica Produccions, productora audiovisual balear); i Efimero Films que ha desenvolupat una metodologia pròpia del Laboratori.
La iniciativa també té el suport de l’Ajuntament de Saldes, la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi natural del Parc natural del Cadi-Moixeró i l’Eurorregió Pirineus-Mediterrània.

Més info a https://efimerofilms.com/cidap