Del 12 al 15 de novembre, La Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani 2020 tindrà una edició reduïda online
a causa de la crisi sanitària 
La Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya ens anuncia que es veu obligada a reconfigurar l’edició 2020 a causa de les mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya arran de la pandèmia de la Covid-19. És per això que, davant la impossibilitat de celebrar cap projecció o activitat presencialment, una part de la programació serà exhibida de forma gratuïta i en línia a través del canal de Vimeo de la mateixa Mostra. Per a veure els films s’haurà de realitzar una inscripció prèvia al web i l’organització enviarà enllaç i contrasenya per accedir-hi. Per altra banda, també es redueix el nombre de dies del certamen, que en aquesta ocasió especial passarà a ser del dia 12 al 15 de novembre, sempre per internet. La pel·lícula inaugural passa a ser Amussu, de Nadir Bouhmouch, que presentarà el film i participarà en un col·loqui al voltant de la pel·lícula. També serà un dels participants a la xerrada sobre “extractivisme a l’Àfrica”, el dia 14. Per tancar la Mostra, el director palestí de culte Kamal Aljafari parlarà dels seus dos films Remembrança Un estiu diferent.

ACCÈS A LA PROGRAMACIÓ