“Unint els continents amb la innovació” sota aquest lema ISE 2024, que tindrà lloc a Barcelona a finals de gener presenta la cimera AV europea i llatinoamericana. L’esdeveniment de dos dies tractarà la col·laboració audiovisual entre Europa i Amèrica Llatina i compta amb el suport de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona

Aquesta innovadora cimera europea/llatinoamericana AV Summit (ELAS), que compta amb el suport d’ACCIO-Catalunya Trade & Investment, vol unir representants governamentals, líders de pensament i gegants de la indústria audiovisual per fomentar la comprensió, enfortir les connexions i compartir la innovació a través dels continents.

El director gerent d’ISE, Mike Blackman, ha dit: “ELAS 2024 representa la voluntat de col·laboració intercontinental, oferint una plataforma única per als pioners tecnològics d’Europa i Amèrica Llatina per intercanviar idees i fomentar associacions innovadores. Estem orgullosos d’acollir ponents clau per parlar de la cimera inaugural, entre els quals destaquen Jaume Collboni, alcalde de Barcelona i Javi López, copresident de l’Assemblea Parlamentària Eurollatinoamericana.

La programació de ponents d’ELAS 2024 també inclou Martin Saul, CEO d’ICAP Global, president del Consell d’Administració d’AVIXA; Paco Guzman, META AI; Federico Bausone, director executiu de Crestron Llatinoamèrica; Christina De Bono, fundadora i presidenta de SAVE Sustainability; i Sean Wargo, vicepresident d’Intel·ligència de mercat, AVIXA al costat dels principals representants del govern d’Amèrica Llatina i de la Unió Europea.

El president de Summit, Mateu Hernández, director d’Internacionalització, va dir: “Uniu-vos a nosaltres mentre ens embarquem en aquest viatge extraordinari que transcendeix fronteres, mostrant el potencial de col·laboracions innovadores i establint un nou estàndard per a la innovació digital i audiovisual”.

Els temes de la sessió a ELAS 2024 inclouran una visió general del mercat AV i les tendències de la indústria AV a Amèrica Llatina i a la resta del món; la Fundació EU-LAC (Unió Europea – Amèrica Llatina i el Carib) i els seus projectes; i l’Agenda d’Inversió Global Gateway UE-ALC (GGIA).

Els assistents obtindran informació sobre les iniciatives entre països, l’ús i la regulació de la intel·ligència artificial com a oportunitat de desenvolupament i com el desenvolupament del talent pot impulsar la competitivitat del sector audiovisual. També estaran a l’agenda temes com la sostenibilitat i les innovacions del sector. La cimera es celebrarà en anglès, però hi ha disponible un servei de traducció en qualsevol idioma preferit a través dels serveis de KUDO. ELAS 2024 serà una plataforma vital per a la creació de xarxes, l’intercanvi de coneixement i el desenvolupament de noves oportunitats de negoci entre Europa i Amèrica Llatina a les indústries AV i digital.

Els representants del govern, els líders del sector i els professionals de l’audiovisual estan convidats a formar part d’aquest important esdeveniment. La cimera AV inaugural europea/llatinoamericana tindrà lloc els dies 30 i 31 de gener de 2024 al CC4.1 de Fira Barcelona Gran Via. Per obtenir més informació i detalls d’inscripció per a aquest esdeveniment exclusiu, visiteu la pàgina web de l’ISE 2024 ELAS. ENLLAÇ