Serielizados celebra el proper divendres 20 d’octubre, la segona edició del Serieliados Kick: Sessió Pro, un conjunt de sessions que serveixen com a punt de trobada entre professionals del sector i creadors. La sessió tindrà lloc el 20 d’octubre a la seu d’SGAE Catalunya. 

Enguany, es requereix acreditació per assistir a les jornades. L’acreditació inclou tres sessions del festival, un esmorzar i un dinar de networking. Demana la teva acreditació en el següent ENLLAÇ

PROGRAMA DE LA SESSIÓ

 • 9h: Recollida d’acreditacions
 • 9:10h: Benvinguda
 • 9:15h – 10:15h:Masterclass GAC amb Stepan Hulik, guionista txec de sèries d’èxit. 
 • 10:15h – 10:45h: Sessió de postproducció amb Antaviana VFX & Postproduction. Processos, característiques i reptes actuals de la  postproducció, amb Marc Dominici (supervisor de postproducció i editor de cinema) i Bernat Aragonès (editor de cinema i VFX Supervisor)
 • 10:45h – 11:15h: Pausa
 • 11:15h – 11:30h: TV Series Festivals: Serial Killer. A càrrec de Táňa Zabloudilová (programadora a Serial Killer, República Txeca)
 • 11:45h – 12:15h: The importance of TV Series Festivals and Markets for making series possible. Amb Marta Baldó i Aina Clotet, co-fundadores de Funicular Films, i Gunnar Carlson, Senior Advisor a Anagram (Suècia). 
 • 12:15h – 12:30h: MEDIA: support for tv and online content. A càrrec d’Àlex Navarro, responsable d’Europa creativa Desk – MEDIA Catalunya.
 • 12:30h – 12:45h: TV Series Festivals: Carballo Interplay (Galicia). A càrrec de Sonia Méndez, directora a Carballo Interplay
 • 12:45h – 13:15h: Pausa
 • 13:15h – 14h: Presentació del primer informe sobre sostenibilitat en la indústria audiovisual espanyola + Taula rodona. Amb Eduard Gil, manager del Clúster Audiovisual de Catalunya, Carlota Guerrero, manager de la Catalunya Film Commission, Oliver Lupiaññez, consultor de sostenibilitat a K is for Knowledge i Jordina Casals, coordinadora de sostenibilitat a Funicular Films
 • 14h: Dinar de networking