Guionistes Associats de Catalunya (GAC), ha presentat la primera edició de les Beques GAC a l’escriptura. Es tracta d’una beca econòmica directa a l’escriptura de tractaments de guió en català i que servirà per seleccionar 9 projectes inèdits i originals de llargmetratges de ficció i 9 projectes de sèries en català. En concret, les beques donaran suport, durant 4 mesos, a guionistes professionals que podran aprofitar aquest termini per a l’escriptura de tractaments de guions per a aquestes dues modalitats.

Els llargmetratges de ficció seleccionats rebran una beca de 8.500,00€ per l’escriptura d’un tractament de guió escaletat. Les sèries de ficció seleccionades rebran una beca de 5.500,00€ per l’escriptura d’una bíblia de la primera temporada i un tractament de guió del capítol pilot.

La convocatòria està oberta a persones majors de 18 anys i empadronades a Catalunya que siguin guionistes de com a mínim un llargmetratge o sèrie (de ficció o documental) estrenat.

La participació en aquesta convocatòria és gratuïta i cada guionista podrà presentar o participar de l’autoria d’un sol projecte candidat a la beca.

Consulta les bases i inscriu-te aquí.