Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) i FILMETS Badalona Film Festival han renovat l’acord per atorgar el Premi Productor/a Emergent PAC destinat a reconèixer nous talents en la producció audiovisual catalana. El guardó, valorat en 1.800 euros, 500 euros en metàl·lic, 5 hores de mentoria i un any de pertinença a Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC), reconeix el risc i la llibertat creativa del/a productor/a

L’associació Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) i FILMETS Badalona Film Festival han renovat el conveni pel qual s’atorgarà a la 49a edició de FILMETS Badalona Film Festival el Premi Productor/a Emergent PAC. Aquest guardó estarà valorat en 1.800 euros, 500 euros en metàl·lic, 5 hores de mentoria, un any de pertinença a la PAC i una Venus de Badalona.

L’objectiu del premi és buscar nous talents en la producció audiovisual catalana, així com premiar el risc i la llibertat creativa del/a productor/a. A més, amb aquest guardó es vol reconèixer el treball dels productors i les productores.

Productors Audiovisuals de Catalunya reivindica el curtmetratge com a format imprescindible dins del ventall de la producció audiovisual.

Requisits per optar al premi

Els curtmetratges seleccionats a la Secció Oficial de FILMETS que poden optar a aquest guardó són aquells que compten amb un/a productor/a emergent que no hagi produït més de dos curtmetratges o un llargmetratge durant tota la seva trajectòria artística. A més, haurà de ser una producció majoritàriament catalana. Finalment, cal que el/la productor/a aparegui en els títols de crèdit i que l’empresa productora estigui inscrita com a tal en el registre del sector audiovisual de l’ICEC o de l’ICAA.