Wallay és una cita imprescindible per conèixer la diversitat i creativitat cinematogràfica de el continent africà, amb projeccions, taules rodones, tallers, debats i tota mena d’activitats complementàries.


Wallay !, el festival de cinema africà de Barcelona, ​​arriba a la seva quarta edició i aquest any ha trobat un nou company de viatge. Pensat com un viatge a la diversitat i creativitat de el continent africà, Wallay! s’alia amb la gran cita de les arts escèniques de la ciutat, el Grec Festival de Barcelona, ​​que enguany fa parada a l’Àfrica.

Dialogant, escoltant, explorant, Wallay! i el Grec es fusionaran a estones, obrint la porta a les veus i expressions africanes des de diferents disciplines artístiques, i en una edició especialment melòdica. Des de la performance urbana de Kinshasa fins a les paraules prohibides de Guinea Equatorial, el Grec i Wallay! viatjaran més que mai entre continents, portant a la pantalla bruixes, fantasmes i iniciacions, entre les llegendes vives de Costa d’Ivori, els batecs de Lagos o les costes de Somàlia.

Les sessions tindran lloc a la Filmoteca de Catalunya (de l’17 a l’26 de juny), a l’Institut Francès (de el 28 de juny a el 2 de juliol) ia CaixaForum (4 de juliol, clausura)

ENLLAÇ A LA WEB