Sota el títol de “Distribució internacional de curtmetratges” MECAL PRO 2021 prepara una sessió en Zoom. En línia.
Data i hora:  Divendres 16 d’Abril | 11.00 h
Data límit inscripcions: 15 d’Abril de 2021En el context actual en que els festivals i mercats es veuen obligats a replantejar els seus formats i sobretot els seus calendaris, resulta indispensable plantejar una estratègia internacional flexible i amb alta capacitat d’adaptació per a poder extreure la màxima rendibilitat i visibilitat als curtmetratges.En aquesta sessió sobre distribució internacional de curtmetratges, la cap de distribució de la productora-distribuïdora Salaud Morisset, Zoé Rossion, juntament amb Catalan Films plantejarà el disseny d’una estratègia de distribució efectiva a través de la seva experiència en la distribució de curtmetratges.Zoé Rossion | Cap de distribució a Salaud MorissetSalaud Morisset distribueix una acurada selecció de 5-9 curtmetratges cada any que destaquin per la seva singularitat. Treballant en estreta col·laboració amb els cineastes, gestiona tots els aspectes de la distribució, des de les inscripcions a festivals i el print traffic fins a les vendes a televisions i a plataformes de VoD. Col·labora amb tots els compradors de curtmetratges establerts mentre busca contínuament nous models de negoci en l’àmbit del curtmetratge. També coordina campanyes de premis estratègics  per a les categories de curtmetratges dels EFA, BAFTA i Oscars.Al llarg dels anys, ha treballat amb centenars de festivals de cinema a tot el món, inclosos tots els festivals qualificadors als premis Oscar i les seves produccions tenen una mitjana de 80 seleccions en festivals.La sessió serà en anglès a través de la plataforma Zoom: INSCRIPCIONS