Tres cançons, òpera prima del director tarraconense Adrià Guxens, ha estat un dels 10 projectes europeus seleccionats per participar al Brussels Co-Production Forum. Es tracta del mercat audiovisual que acull anualment el Festival Internacional de Cine Bruselas (BRIFF), que per a aquesta edició ha creat el programa UP: Up-and-coming Producers per impulsar la carrera de productors emergents.

El Brussels Co-Production Forum és el tret de sortida de Tres cançons, película que té una trama coral amb la generació millennial com a protagonista i que aborda temes tant importants com l’ alienació, la identidad i la incomunicació. “Es una película melancòlica, pero molt vitalista a la vegada”, comenta el seu director, que confia en el particular to de la pel·lícula com a element diferenciador dins del marc de les produccions de ficció espanyoles.

Com ja ocorre en diversos curts de la seva filmografia, la pel·lícula, també es centra en el col·lectiu LGBTI + i té un important component asiàtic. Tres cançons té previst rodar a Barcelona.

El projecte compta amb Jana Llopart (Corte A Films) com a productora executiva que, com a invitada al mercat, es reunirà amb productors de diversos països i participarà en un pitch final per aconseguir una coproducció europea per a la pel·lícula.

Adrià Guxens, graduat a l’ESCAC i guanyador d’una Biznaga de Plata en el Festival de Màlaga de 2020 pel curt I Don’t Think It Is Going To Rain, no només desenvolupa el seu primer llargmetratge, sinó que també està preparant l’adaptació a mini-serie de la novela policíaca, “Lazos de sange” a la vegada que treballa en dos nous cortometrajes: 15 minuts i Kokuhaku. Els seus curts anteriors han passat, entre altres, per festivals com el de Toronto, ZINEBI o Medina del Campo.

Podeu consultar més informació al web del programa: https://briff.be/en/professionals/forum/

www.adriaguxens.com