La 28na. edició dels Premis Zapping, que atorgar l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, han resultat vencedors Jordi Hurtado, presentador de ‘Saber y ganar (La 2); el programa ‘Crims’ (que dilluns, 20, torna a TV-3 amb la seva nova temporada) i la sèrie de TNT ‘No me gusta conducir’. L’espai satíric de TV-3 ‘Polònia’ i el format de Movistar Plus+ ‘Tricicle, el último gesto’, han estat tambe premiats.

Com en aquesta edició competien en la mateixa categoria actors i actrius, el guardó al millor intèrpret va anar a recaure a Mireia Oriol pel seu treball a ‘Alma’ (Netflix), davant d’Antonio Resines (Movistar Plus+) i José Coronado (Entrevías, Mediaset ). A la categoria de Millor Sèrie la guanyadora ha estat ‘No megusta conducir’, de TNT, protagonitzada per Juan Diego Boto.


A la categoria de Millor Programa d’Entreteniment/Concurs, en què havien quedat finalistes el programa d’Antena 3- Proamagna ‘Joaquín, el novell’, ‘Masterchef’, de TVE-1-Shine Iberia i ‘Crims’ (TV3 – Goroka , True Crime Factory), va tornar a alçar-se amb el premi, com en la passada edició, el ‘true crime’ que dirigeix i presenta Carles Porta.

Jordi Hurtado, que fa 26 anys que és al capdavant del concurs de La 2 de TVE, i que al missatge que va enviar per vídeo tenia unes paraules per recordar Sergi Schaff, recentment mort.