Ohlalà! és el primer festival dedicat al cinema francòfon a la ciutat de Barcelona, que es durà a terme del1 al 8 de març. Aquest Festival té com a objectiu donar a conèixer el millor del cinema francòfon recent, subtitulat en castellà o català, amb una selecció d’obres inèdites presentades en alguns dels principals festivals internacionals.

la programació del festival està formada per dues seccions: una secció oficial de pel·lícules inèdites i una retrospectiva dedicada a un director o directora, com per exemple a Agnès Jaoui. Les pel·lícules procedeixen dels països i zones geogràfiques que formen la Francofonia: França, Bèlgica, Suïssa, Magreb, Àfrica francòfona, Quebec…

En les projeccions es pot gaudir de la presència d’alguns dels professionals responsables dels films i del repartiment. L’Ohlalà! ret homenatge a la diversitat de mirades sobre el món que ens aporta el cinema francòfon i al ventall d’emocions que ens evoca.

SEGUIR FESTIVAL EN AQUEST ENLLAÇ