Enlloc com a casa
L’estrena a Barcelona serà dimecres 1 de març!!Hi haurà col·loqui amb l’Associació Pro Infància (IPI)Projeccions a més de 70 sales de Catalunya i l’Estat 
 De Noruega a Sri Lanka, la protagonista d’aquest documental, adoptada per una família noruega a les set setmanes de vida, comença una cerca sobre la seva identitat. El seu viatge existencial es a la vegada emotiu i de denúncia, ja que ens obre el cor d’una nena perduda entre dos mons però també sobre la crua realitat de les adopcions il·legals. 
‘Enlloc com a casa’ explica la història de Priyangika Samathie, queva néixer a Sri Lanka i va ser adoptada per una parella de noruecs a les set setmanes de vida. Des de ben petita va començar a fer-se preguntes, buscava la seva mare biològica i no entenia què hi feia ella a Noruega. La cerca de la seva família a Sri Lanka comença sent un viatge de reconciliació amb les seves arrels però acaba esdevenint també una denúncia sobre el negoci de les adopcions il·legals que hi va haver a Sri Lanka durant dècades, la corrupció i l’abús de poder dels països occidentals.
Llegeix més
Projeccions
Excepcionalment la pel·lícula s’estrena dimecres i no dijous!!! Serà a Barcelona el dimecres 1 de març a les 19:30h als Cinemes Girona i hi haurà un col·loqui posterior amb l’Associació Iniciativa Pro Infància (IPI), especialitzada en adopcions internacionals.
Durant tot el mes hi haurà projeccions a més de 70 sales de tot l’Estat. Consulta les projeccions de la teva sala habitual.Recorda que aquesta pel·lícula també estarà disponible a Filmin.