El festival especialitzat en cinema esportiu aterrarà a Barcelona del 20 al 28 de febrer amb una extensa programació. Totes les entrades són gratuïtes!

La cerimònia d’inauguració se celebrarà el proper dilluns 20 de febrer a les 19h en el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch donant, així, el tret de sortida a 22 sessions cinematogràfiques. 

Pel·lícules procedents dels cinc continents es projectaran durant 9 dies en 7 seus diferents de Barcelona i voltants. I el millor és que totes les entrades són gratis; únicament has de reservar la teva entrada en la web oficial del festival: https://www.bcnsportsfilm.org/ca/programacio/

  • Vols veure la pel·lícula guanyadora de l’Óscar a millor curtmetratge documental en 2022? Vine a veure de manera inèdita ‘The Queen of Basketball’, el retrat de Lusia “Lucy” Harris, qui va anotar la primera canasta de la història olímpica femenina .
  • Si el teu és l’adrenalina i no tens fre: ‘París, la Meca del Parkour’ et deixarà bocabadat amb els salts més emblemàtics d’aquest esport.
  • Solidaritza’t i acompanya als nostres protagonistes a recaptar fons per a la recerca de l’ELA: En ‘Brazadas, un documental sobre l’ELA’, Daniel Rossinés envolta l’illa de Menorca nedant per a recaptar-los.
  • Emociona’t amb la història de la Lia, a qui li comuniquen que perdrà la visió, i amb el suport del seu pare: ‘Coses que explicar-te abans d’un túnel’; una història inspirada en fets reals.
  • Aprèn sobre els Jocs Olímpics i l’episodi terrorista de Munic‘72: ‘Olympics 1972: The GDR and the terror’; l’organització terrorista “Setembre Negre” envaeix els quarts de les tempestes de l’equip israelià i presa onze ostatges, el món s’horroritza.
  • Impulsa la comunitat de surf: ‘265 dies sin  olas és un documental sobre com un grup de surfistes locals ha aconseguit crear una comunitat i impulsar una cultura contra tot pronòstic en un territori amb tot just cent dies d’ones a l’any.
  • Passeja en caiac d’una manera entranyable: Amb ‘Kayak’, gaudiràs del passeig d’un pare i el seu bebè per un tranquil riu… Un fet que es converteix en una autèntica aventura familiar!

Aquestes i moltes més històries estan al BCN Sports Film Festival. Contagia’t dels valors que transmet l’esport. Pots seguir-ho de manera presencial i també en línia. Acompanya’ns en aquesta aventura cinematogràfica!