IN-EDITU que s’inicía el 27 d’octubre, fins el 6 de novembre s’ha convertit en una trobada ineludible per als amants del documental musical, des de la seva creació l’any 2003, De fet, com explica la pròpia organització “’IN-EDIT s’ha convertit en un dels festivals de cinema de temàtica musical amb més públic del món”.

El festival és un espai de difusió cultural especialitzat en documental musical i altres gèneres audiovisuals centrats en la música, i exerceix també com a distribuïdor i gestor de drets, i com a productora sota el nom d’IN-EDIT TV, una plataforma web de vídeos a la carta on difon alguns dels continguts del festival.

La programació del Festival d’enguany es troba en aquest enllaç

El festival és present a l’exterior amb una seu central a Catalunya i una xarxa que s’estén fins a països com Xile, el Brasil, Mèxic o Alemanya, i també a capitals espanyoles com Madrid o Bilbao. Referència general al Festival en aquest enllaç