ELFESTIVAL RETRÀ HOMENATGE A SEBASTIÀ D’ARBÓ

El Festival de Cinema de Sèrie B de Cornellà realitza la seva 7a edició a l’Auditori Sant Ildefons amb una programació també online a Filmin. La sessió inaugural serà a càrrec d’una premiere catalana com ho és Lagunas, la guarida del Diablo de Marc Carreté i també la gran coneguda Vampire’s Kiss de Robert Bierman amb un Nicholas Cage molt jove. Aquest any, el festival presenta un cicle de films dedicat a aquest actor precisament, juntament amb la presentació del llibre Las 100 primeras películas de Nicolas Cage de Paco Alcázar y Torïo García. 

Destaquem també del festival algunes premieres nacionals com Housewife alien vs gay zombie d’Andreas Samuelson o Caroushell 2 de Steve Rudzinski i una premiere mundial: Black Madonna, d’Adrià Torres i Gerard Capmany; amb el debut d’aquests dos directors. El B-Retina vol retre homenatge a Sebastià d’Arbó, reconegut cineasta i membre de la nostra comunitat areavisual.cat el qual visitarà el festival, amb la projecció del seu primer llarg debut: Viaje al más allá.