El Festival de Cinema de la Cerdanya que es du a terme enla primera quinzena d’agost aposta per la indusrtria audiovisual a través de diverses iniciatives novedoses, amb vocació transfronterera amb la voluntat d’acostar els professionals de l’audiovisual d’Espanya, França i Andorra

Com ens han explicat els organitzadors “qVolem donar a conèixer el talent dels creadors pirinencs en connexió directa amb la xarxa de finançament i suport professional del territori i de les regions limítrofes, com a porta d’entrada a la internacionalització de noves produccions pirinenques, per tal de desenvolupar continguts audiovisuals viables i de qualsevol format”

Amb aquesta filosofia El Meeting Transfronterer del Cerdanya Film Festival serà la plataforma que contribueixi a la trobada i coneixença dels diferents actors en ares del desenvolupament del sector audiovisual amb nous projectes cinematogràfics de qualitat, incentivi les coproduccions minoritàries transfrontereres i augmenti el radi d’acció de les propostes més enllà de les fronteres nacionals respectives.

Un altra inciativa és el Concurs de Projectes en la qual els projectes seleccionats a Links podran presentar la seva proposta a través d’un Pitching a productors i productores nacionals. Així mateix, l’organització habilitarà un espai totalment gratuït i sense cost pels projectes per tal que aquests puguin mostrar el projecte al públic assistent al Cerdanya Film Festival i recaptar, si així ho desitgen, fons per finançar-lo. 

Consulteu el Meeting Transfronterer en aquest enllaç

Consulteu les bases de participació tant de creadors com d’empreses productores audiovisuals i els avantatges que us ofereix aquesta jornada professional del Cerdanya Film Festival, en aquest enllaç