El passat 22 de maig va morir Enric Molina, protagonista de la pel·lícula de Xesc Cabot i Pep Garrido SENSE SOSTRE (2019).

La Filmoteca de Catalunya ha organitzat una projecció especial del film, divendres 17 de desembre a les 17:00h, que comptarà amb la presència dels seus dos directors, del productor Norbert Llaràs i de membres d’Arrels Fundació, vinculada tant a l’Enric com a la preparació i el rodatge de SENSE SOSTRE. IN MEMORIAM: ENRIC MOLINA serà un retrobament molt emocionant. La projecció anirà acompanyada d’un col·loqui. Si voleu ampliar aquesta informació i/o entrevistar qualsevol de les persones implicades a SENSE SOSTRE, us podeu posar en contacte amb aquest mateix correu.

Moltes gràcies! I visca el cinema!

SINOPSI:En Joan, un sensesostre que malviu als carrers de Barcelona amb la inseparable companyia del seu gos Tuc, decideix abandonar la seva rutina d’alcohol i violència i emprendre un viatge cap a una destinació que només ell coneix. La pel·lícula està protagonitzada per persones que en algun moment de la seva vida han viscut al carrer, i que treballen braç a braç amb actors i actrius professionals.

Més informació sobre SENSE SOSTRE:

https://www.filmoteca.cat/web/ca/film/sense-sostre-memoriam-enric-molina
https://cat.elpais.com/cat/2021/05/25/cultura/1621930828_524700.html
https://www.vilaweb.cat/noticies/entrevista-sense-sostre-enric-molina/