Hi ha una convocatòria oberta per a les ajudes a projectes d’internacionalització d’empreses audiovisuals que contribueixin a la comercialització de la producció audiovisual

El termini de presentació de sol·licituds és de de l’1 al 15 de juny de 2022, ambdós inclosos.

L’ICEC obre la convocatòria de les Subvencions per a projectes d’internacionalització d’empreses audiovisuals que contribueixin a la comercialització de la producció audiovisual Aquests projectes només es poden referir a l’assistència a mercats i a activitats d’indústria que es duguin a terme fora de Catalunya,  i el període subvencionable és de l’1 de novembre de 2021 al 31 d’octubre de 2022.
S’estableixen dues modalitats:a) Projectes d’internacionalització d’empreses de producció audiovisual independents que internacionalitzin obres audiovisuals en qualsevol fase de producció o acabades.b) Projectes d’internacionalització d’empreses de distribució audiovisual independents amb comercialització d’un catàleg d’obresLes subvencions que es concedeixen d’acord amb aquestes bases tenen la consideració d’ajuts de minimis.
A qui va dirigitPoden optar a aquestes subvencions les empreses de producció o distribució audiovisual independents que estiguin inscrites al Registre d’empreses audiovisuals de Catalunya o al Registre administratiu d’empreses cinematogràfiques i audiovisuals gestionat per l’Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA) o les d’un estat membre de la Unió Europea o associat a l’Espai Econòmic Europeu i amb establiment operatiu a l’Estat espanyol.

BasesEn el següent enllaç podreu trobar tota la informació i documentació necessària per començar a fer el tràmit.Per a consultes sobre els continguts de la subvenció, podeu dirigir-vos a Catalan Films:  joan.ruizg@gencat.catPer a consultes sobre la tramitació de l’ajut: 93 554 78 63Per a consultes sobre certificació digital o telemàtica:  93 552 91 66