La pel·lícula musical “Singing in the rain” està celebrant el 70è aniversari de la seva estrena, l’any 1952. Per rendir homenatge a un dels grans films de la història de la comèdia musical, Nostromo Live i Grup Balañá van organitzar una gran festa, amb motiu del musical que s’està representant al Tivoli: es va instal·lar un photocall al carrer Casp, un camí de fanals, al més pur estil Singin’ in the rain, i una exposició amb curiositats de la pel·lícula, a més de la música en directe del grup Boozan Dukes i una gran benvinguda,

Continuant amb les celebracions d’aniversari, el proper dimarts, 15 de març, està prevista la projecció de la pel·lícula al Cinema Aribau. Abans, hi haurà un col·loqui en què participaran els protagonistes del musical i el periodista Eduardo de Vicente.

Últimes funcions de l’èxit de la temporada

Expliquen a Nostromo Live que el musical “Singing in the rain” del Tivoli ha estat la seva producció més ambiciosa i ha esdevingut un èxit després d’aconseguir superar els 150.000 espectadors a Barcelona. Per tant, prorrogen les funcions fins a Setmana Santa,i després d’aquest èxit, el musical es traslladarà fins a Madrid, on estrenarà temporada al Teatre Apolo el proper mes de setembre. Les entrades per a les funcions a Madrid ja s’han posat a la venda aquest mateix dissabte i es poden adquirir a través de la pàgina web www.cantandobajolalluvia.es.Sobre el musical

“Cantando bajo la lluvia” un dels musicals referents dels anys cinquanta convertit en un clàssic del gènere, és el tercer musical que presenta el tàndem format per Àngel Llàcer i Manu Guix, a la direcció, amb la coreògrafa Miryam Benedited. La producció, en què s’ha treballat un any i mig, compta amb un elenc de 24 actors i actrius, 9 músics en directe i 23 tècnics treballant a cada funció. L’escenografia de grans dimensions és plena de reptes tècnics, amb grans estructures, 60.000 lúmens de projecció i amb un sistema d’última tecnologia que permet que plogui 1.000 litres sobre l’escenari.

La comèdia musical més romàntica de tots els temps està protagonitzada per Ivan Labanda, que interpreta Don Lockwood, Diana Roig com Kathy Selden i Ricky Mata al paper de Cosmo Brown. L’actriu Mireia Portas interpreta Lina Lamont, José Luis Mosquera és R. F. Simpson i Oriol Burés com a Roscoe Dexter.

MÉS INFO AL SEGÜENT ENLLAÇ