Els Premis de Comunicació Local són un reconeixement a la creativitat, el talent i la trajectòria dels mitjans de proximitat. Els guardons inclouen un total de set reconeixements dividits en tres categoriesMitjans (televisió, ràdio i digital), Continguts audiovisuals (vídeo, àudio i multimèdia/transmèdia) i Trajectòria professional. El període per presentar candidatures comença el 28 de març i acaba el 2 de maig.
Ja es poden consultar les Bases i tota la informació d’aquesta edició a www.premiscomunicaciolocal.cat
Poden ser candidates totes aquelles produccions audiovisuals en distribució per ràdio, televisió o plataformes, realitzades per mitjans de comunicació, productores, empreses de comunicació i professionals establerts a Catalunya que desenvolupin la seva activitat fonamentalment en l’àmbit local i comarcal.

Pel que fa a les categories, els continguts hauran d’haver estat emesos o distribuïts entre l’1 de setembre de 2021 i l’1 de maig de 2022, i amb una durada que no sobrepassi els 60 minuts. En el cas dels programes amb una durada superior, s’admetrà una edició resumida del contingut. 

Les propostes es podran presentar del 28 de març al 2 de maig. Els guanyadors es donaran a conèixer a la gala de cloenda del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), que se celebrarà a la capital vallesana l’1 de juny.

Els Premis de Comunicació Local són una iniciativa de la Xarxa Audiovisual Local, i compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Granollers i la col·laboració del Mercat Audiovisual de Catalunya, l’Observatori de la Ràdio a Catalunya i Roca Umbert Fàbrica de les Arts.
Promoció de l’acte de lliurament dels Premis de Comunicació Local 2021
premiscomunicaciolocal.cat