Assumpta Serna ha rebut la Venus d’Honor de FILMETS Badalona Film Festival. El lliurament del guardó més preuat del festival de curtmetratges ha tingut lloc al Teatre Zorrilla de Badalona davant d’un teatre ple d’estudiants d’escoles de cinema i del món audiovisual de Catalunya..El guardó se li atorga per la seva extensa carrera cinematogràfica i pel suport que sempre ha donat al cinema en format curtmetratge

En rebre la Venus d’Honor, Assumpta Serna ha mostrat el seu agraïment a FILMETS “perquè és un festival que sempre he estimat molt i on sempre s’han projectat els curts on he participat“. “Recollir la Venus d’Honor davant d’un teatre ple d’estudiants tenint en compte que jo em dedico a través de Familia de Cine a formar nous cineastes ha estat molt emocionant“, ha afegit.

Col·loqui amb els estudiants

Posteriorment a l’entrega de la Venus d’Honor, Assumpta Serna ha mantingut un col·loqui obert amb els estudiants audiovisuals que eren al Teatre Zorrilla i a les 17.15 hores ha començat la sessió FILMETS Campus, on s’han presentat curts fets per estudiants de les escoles de cinema d’arreu. De fet, una de les vessants professionals d’Assumpta Serna és, en aquests moments, la comunitat ‘on line’ ‘Familia de Cine’, on més de 100 professionals del cinema i la televisió creen i desenvolupen projectes audiovisuals. Assumpta Serna coordina col·loquis i ‘masterclass’ obertes a les xarxes. Juntament amb Scott Cleverdon imparteix cursos de comunicació dirigits a actors i directors.