FOTO: Esteve Soler i Gerard Quinto — La directora i guionista espanyola Mireia Noguera és la darrera de les set dones que s’han unit a la productora “Corte A Films” i “Mosaic Cinema” que preparen l’antologia “7 de Cors”, i que es troben en la darrera fase de finançament de la pel·lícula, que és el segon projecte d’Esteve Soler i Gerard Quinto, que van dirigir “7 motius per fugir (de la societat)”, amb David Torras.

“7 motius…” presentava set històries foscament divertides que giren al voltant de protagonistes detestables, demostrant el punt que de vegades és millor evitar altres humans. “Aquesta nova pel·lícula,” 7 de cors “, també es compon de set històries, però el que és especial és que estarà dirigida per set dones”, com ha explicat Mireia Noguera .

“‘7 de cors” és una pel·lícula formada per set contes en què set dones joves s’enfronten al laberint de relacions sentimentals típiques del nostre temps”. .

A Corte A Films, la productora, ha comunicat que els entusiasma aquesta proposta, ja que consideren que connecta perfectament amb les inquietuds i debats del moment. Aquestes set propostes parlen d’amor i, sobretot, del seu costat fosc ”, va dir la companyia en un comunicat. “Un altre punt fort d’aquest projecte resideix en la potent proposta de càsting, que segueix la mateixa dinàmica de la pel·lícula anterior del mateix creador”, va continuar.

Mireia Noguera, va dur a terme el curtmetratge “Mai et vaig deixar sol”, que es va representar al Festival de cinema fantàstic de Sitges el 2019. Va guanyar el premi Méliès d’Argent a Terror Molins i també va rebre una menció especial de Biznaga de Plata. enguany al Festival de Màlaga i projectat al Festival de Cannes.

Corte A Films és una productora de recent creació liderada per Jana Llopart, que “busca produir cinema independent apostant per la nova generació de talent emergent”. Corte A Films també està desenvolupant un llargmetratge anomenat “Three Songs” d’Adrià Guxens, que ha estat seleccionat per diversos fòrums de coproducció d’aquest any, com el Brussels Coproduction Forum i Abycine Lanza, que es desenvolupa aquests dies a Albacete. Corte A Films té com a objectiu crear una comunitat audiovisual donant veu a nous directors amb un gran potencial, ajudant a donar vida als seus projectes amb l’objectiu de situar-los al mapa de la indústria cinematogràfica.”