MINIPUT 2021: Programació i inscripcions gratuïtes!27a Mostra de TV de Qualitat
El MINIPUT és l’única mostra de televisió de qualitat de l’Estat. La 27a edició se celebrarà el dissabte 27 de novembre de 2020 de 10.00 a 21.00h al TEATRE del CCCB (c/ Montalegre 5, 08001 Barcelona).

El MINIPUT 2021 se celebrarà presencialment sempre que les autoritats ho permetin i se seguiran les mesures de seguretat recomandes al moment de l’acte. A mesura que s’apropi l’esdeveniment, actualitzarem l’informació i les mesures a la nostra pàgina web i a les nostres xarxes socials.Per tal d’assegurar un control de l’aforament, enguany demanem als assistents que s’inscriguin al MINIPUT a través del web miniput.cat o clicant a l’enllaç de sota:
Inscripcions
27a edició del MINIPUT:El MINIPUT aglutina, d’una banda, programes arriscats, innovadors i de servei públic de les televisions d’arreu del món amb una selecció del millor que s’ha pogut veure a l’última edició de l’INPUT (International Public Television Screening Conference); i, d’altra banda, ofereix un tast dels programes o temes més destacats de l’actualitat televisiva.Al MINIPUT d’aquest any hi podreu veure com es dóna la volta a formats tradicionals com la telenovel·la per aportar nous missatges (Clorofilia), com se segueix posant l’educació sexual al centre (Ultra strips down), com els mitjans es plantegen fins on poden arribar amb les noves tecnologies per parlar de la mort (Day of reunion), com el periodisme d’investigació segueix sent una part fonamental de les televisions públiques (721 Yuen Long Nightmare), com es replanteja la ficció a les televisions públiques, obrint-les a temes o col·lectius poc representats (Bathroom buddies o Robbie hood), complementat amb un debat sobre el paper de la ficció de les televisions públiques a l’època de les plataformes audiovisuals, i molt més!
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ AQUÍ!
El MINIPUT 2021 està organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona, el Tecnocampus Mataró, la Universitat Pompeu Fabra, RTVE Catalunya, TV3, betevé i el CCCB. Compta amb la col·laboració de la URV, la UdL i Catalunya Film Festivals.El MINIPUT és possible gràcies a l’INPUT. La programació d’enguany recull el millor de l’INPUT 2020 que, tot i que no es va poder celebrar a causa de la panèdmia, sí que es va fer una selecció de programes.